Akryylikorut

Akryylistä tehdyt korut ovat värikkäitä ja kevyitä. Koru voi olla paljon muutakin kuin perinteinen jalometallikoru! Akryyliset korut ovat leikkisiä ja helppoja sekä huolettomia käyttää. Kookkaammatkin korut ovat huomaamattomia käytössä niiden keveyden ansiosta. Korut käyvät niin vapaa-aikaan kuin työpaikallekin. Koruissa olevat ketjut ovat alumiinia, joiden väri ei kulu tai muutu käytössä.

Korujen ketjut ovat alumiinia. Korvakorujen rengasosat ovat hopeaa. Itse riipukset ja korvakorujen koruosat ovat akryylia. Korut ovat turvallisia käyttää.
Lue lisää akryylista täältä: Tietoa akryylistä

Drop

Drop-kaulakorut ovat kevyitä, huolettomia ja hauskoja. Koru osa on akryylia. Ketju on alumiinia ja 75cm pitkä. Ketju on allergia vapaa, eikä siitä kulu väri pois käytössä. Korua löytyy kolmea väriä: musta, valkoinen ja kirkas. Kirkkaassa korussa on hopean värinen ketju. Muissa koruissa ketju on musta.
Riipuksen koko n. 60×35 mm.

Drop-korvakoruissa on hopeiset korvarenkaat. Koru osa on akryylia. Koruja on kolmea väriä: musta, valkoinen ja kirkas.
Koko n. 40mm


Kristalli

Kristalli-riipukset ovat kevyitä, huolettomia ja hauskoja. Koru osa on akryylia. Ketju on alumiinia ja 75cm pitkä. Ketju on allergiavapaa, eikä siitä kulu väri pois käytössä. Korua löytyy neljää väriä: musta, valkoinen, punainen ja kirkas. Kirkkaassa korussa on hopean värinen ketju. Muissa koruissa ketju on musta. Riipuksen koko n. 50×35 mm.

Kristalli-korvakoruissa on hopeiset korvarenkaat. Koruosa on akryylia. Koruja on neljää väriä: musta, valkoinen, punainen ja kirkas.