About Tanna Design

Minä, Tanna Rantanen olen syntynyt kultaseppien sukuun. Korut ja koruala on aina ollut mukana elämässäni. Isäni isä perusti Kultasepänliike Rantanen Oy:n vuonna 1962. Ensimmäisessä tuntivihossani olin tekstannut nimeni harakan varpain ja N-kirjaimet olivat väärinpäin. Vinolla rivillä suurenevilla kirjaimille oli rustattu kolme tuntia. Korujen koteloijana olen ollut jo ennen kuin kynä pysyi kunnolla kädessä. 15-vuotiaana pääsin kokeilemaan kultasepäntöitä. Ensimmäisiä tehtäviä oli sulattaa hopeinen korvakoru. Se oli jännää ja hölmöä, ennen kuin tajusin että näin opin tunnistamaan hopean sulamispisteen. Sen jälkeen, oppitunnista huolimatta jokunen koru suli vahingossa. Tarpeeksi monen koulunpäivän ja koulun jälkeisten työtuntien seurauksena alkoivat korut pysyä ehjinä ja N-kirjaimetkin alkoivat mennä oikeinpäin.

Koruala alkoi kiinnostaa kunnolla lukio/media-assistenttikoulun jälkeen. Vaikka kultasepäntyöt olivat käyneet tutuksi, päätin hankkia enemmän ammattitaitoa. Opiskelin Kuopion Muotoiluakatemiassa ja valmistuin 2011 korumuotoilijaksi. Koulussa innostuin myös muista materiaaleista ja huomasin akryylin mahdollisuudet korumateriaalina. Suunnittelen koruja nykyään perinteisin kultasepänmenetelmin sekä tietokoneella mallintaen. Haluan suunnitella koruja jotka ovat hauskoja, eikä niin vakavia. Koruja joita voi pitää arjessa ja juhlassa huoletta. Koruja jotka on suunniteltu pidettäväksi elämän joka hetkessä.
Kiitos mielenkiinnostasi Tanna Designiä kohtaan.

Käy ihmeessä tutustumassa koruihini myös Verkkokaupassa sekä Kultasepänliike Rantanen Oy:n sivuilla, sieltä tämä kaikki alkoi (kultaliikerantanen.fi)


Yhteystiedot:

TANNA DESIGN
+358 (0)40 841 7630
info@tannadesign.fi
Lepolankatu 13 a 17
15210 LAHTI
Y-tunnus: 2452713-0

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti