Galleria

Täältä löydät kuvia Tanna Design koruista. Korut ovat korumateriaalin mukaan kategorioitu. Kategorian alta löydät linkistä lisätietoa materiaalista ja korujen hoidosta. Toivottavasti pidät näkemästäsi! Löytykö joku aivan ihana? Eikun kipin kapin nettikauppaan hankkimaan koru omaksi! Olisiko sinulla hyvä idea koruksi? Etusivun postituslista-lomakkeella voit laittaa myös korutoiveita ja -ideoita.

Akryyli

Akryylistä tehdyt korut ovat värikkäitä ja kevyitä. Koru voi olla paljon muutakin kuin perinteinen jalometallikoru! Akryyliset korut ovat leikkisiä ja helppoja sekä huolettomia käyttää. Kookkaammatkin korut ovat huomaamattomia käytössä niiden keveyden ansiosta. Korut käyvät niin vapaa-aikaan kuin työpaikallekin. Koruissa olevat ketjut ovat alumiinia, joiden väri ei kulu tai muutu käytössä.

Korujen ketjut ovat alumiinia. Korvakorujen rengasosat ovat hopea. Itse riipukset ja korvakorujen koru osat ovat akryylia. Koru ovat turvallisia käyttää.

Lue lisää akryylista täältä: Tietoa akryylistä

Drop

Drop-kaulakorut ovat kevyitä, huolettomia ja hauskoja. Koru osa on akryylia. Ketju on alumiinia ja 75cm pitkä. Ketju on allergiavapaa, eikä siitä kulu väri pois käytössä. Korua löytyy kolmea väriä: musta, valkoinen ja kirkas. Kirkkaassa korussa on hopean värinen ketju. Muissa koruissa ketju on musta.
Riipuksen koko n. 60×35 mm.

Drop-korvakoruissa on hopeiset korvarenkaat. Koruosa on akryylia. Koruja on kolmea väriä: musta, valkoinen ja kirkas.
Koko n. 40mm


Kristalli

Kristalli-riipukset ovat kevyitä, huolettomia ja hauskoja. Koru osa on akryylia. Ketju on alumiinia ja 75cm pitkä. Ketju on allergiavapaa, eikä siitä kulu väri pois käytössä. Korua löytyy neljää väriä: musta, valkoinen, punainen ja kirkas. Kirkkaassa korussa on hopean värinen ketju. Muissa koruissa ketju on musta. Riipuksen koko n. 50×35 mm.

Kristalli-korvakoruissa on hopeiset korvarenkaat. Koruosa on akryylia. Koruja on neljää väriä: musta, valkoinen, punainen ja kirkas.


Hopea

Hopea on kaunis korumateriaali joka taipuu monenlaiseen muotoon. Hopea koruihin saa luonnetta erilaisilla pintakäsittelyillä. Tältä sivulta löydätkin valikoiman erilaisia hopeakoruja (925) moneen makuun. Kaikissa valmistamissani koruissa on käytetty kierrätyshopeaa. Korujen suunnittelu ja koko valmistus tehdään Suomessa. Hopeakorut ovat turvallisia käyttää ja helppo puhdistaa.

Lisää hopeakorujen hoidosta löydät seuraavasta linkistä:
Hopea korujen hoito-ohje

Sade

Kaunis ja kevyt Sade on täydellinen juhlakoru! Korut ovat 925 hopeaa.


Onnen Omppu

Suloisessa omppusessa yhdistyy kaksi sydäntä. Koruissa vuorottelee matta ja kiiltävä pinta.


GirlSkulls

Vähän enemmän asennetta ja bling blingiä! GirlSkulls korut on osin tummennettua hopeaa.


Peak

Astetta enemmän luonnetta omaava korusarja Peak. Korussa on tummennetun keskustan vastapainona korkeakiiltoiset reunat. Koru on 925 hopeaa.


Uniikit

Persoonalliset ja aidosti uniikit korut valmistetaan piensarjoissa, eikä niitä tehdä kahta samanlaista. Uudet uniikkisarjat julkaistaan kaksi kertaa vuodessa. Ainutlaatuinen koru on mieleenpainuva lahja elämän suurissa juhlissa. Mikä olisi parempi huomenlahja kuin ainutlaatuinen koru ainutkertaiselle ihmiselle tai uniikkikoru rippilahjaksi, oman persoonansa löytäneelle vahvalle nuorelle. Juhlia ei ole koskaan liikaa. Jokainen meistä on korvaamaton yksilö ja ansaitsemme elämän eteen tuomissa juhlissa jotain kaunista ja ainutkertaista.

Koruissa käytetyt materiaalit vaihtelevat hopeasta 925, kultaan 585. Osassa koruista on myös akryyliä.

C’moon Came

Perinteinen ja uudenlainen Came-koru yhdessä. Jokainen koru on uniikki ja käsintehty. Korun kehystä koristaa erilaiset köynnökset, rusetit tai ruusut. Kahta samanlaista korua ei ole!